Despre

Ce este ClubSM77...

Despre noi...

Povestea CLUB SM77 a început timid, în urmă cu câte luni din dorinţa unor oameni pasionaţi de BDSM de a aduce în România o parte din deschiderea occidentală a comunităţii de acest tip. Din respect pentru fenomenul BDSM şi pentru ceea ce înseamnă ca stil de viaţă, CLUB SM77 aduce pe piaţa românească şi în comunitatea BDSM din România deschiderea de care avem cu toţii nevoie pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a învăţa împreună şi pentru a ne afla în detaliu plăcerile/dorinţele/limitele.

CLUB SM77 îşi doreşte prin calitate, deschidere şi comunicare să devină locul în care fanteziile şi plăcerile tale să devină realitate. Să fie locul în care fiecare persoană să simtă siguranţa de a experimenta fără a fi judecat, să primească îndrumările şi sfaturile de care are nevoie, să cunoască persoane noi şi să experimenteze lumea minunată a BDSM-ului.

Respectul şi confidenţialitatea ne guvernează activitata, atenţia la cele mai mici detalii, servicii de calitate şi siguranţa că putem oferi  ceea ce voi vă doriţi.

Ne adresăm celor cu experienţă în domeniu, dar îi încurajăm şi pe cei la început de drum să ne calce pragul, lipsiţi de inhibiţii şi temeri, având convingerea că le vom oferi tot confortul şi îndrumarea de care au nevoie. 

CLUB SM77 va pune la dispoziţie o zonă de socializare la parter în care sunteţi invitaţi să dansaţi, să flirtaţi, să vă găsiţi parteneri de joacă, să vă distraţi, pentru a scăpa de inhibiţii şi de a da naştere viitoarelor aventuri.

La etajele superioare vă aşteaptă adevărata distracţie. CLUB SM77 va pune la dispoziţie 2 play-uri generoase în care puteţi să experimentaţi arta BDSM-ului. ATENŢIE! SEXUL în incinta clubului este INTERZIS!

Mai mult decât atât, vă provocăm să păşiţi în singurul playroom de tip DUNGEON din România, zonă care va pune la dispoziţie mobilier specific şi accesorii de tortură/plăcere pentru noi experienţe care cu siguranţă îţi vor lărgi orizonturile şi vă vor dărâma limitele.

Zona de SPA, cu jacuzzi şi saună, deschisă pe toată perioada petrecerii, te va ajuta să te relaxezi şi să intri în atmosfera kinky şi perversă a petrecerii. Barul va fi la dispoziţia ta cu cele mai fine băuturi. Demisolul vilei este special amenajat ca vestiar pentru confortul tău, iar zona outdoor (terasă deschisă, dar încălzită) te va răcori în fierbinţeala nopţii.

CLUB SM77 îşi propune să devină parte din viaţa ta, motiv pentru care oferim şi cerem la rândul nostru respect, comunicare , încredere şi confidenţialitate. Pentru a cunoaşte mai bine CLUB SM77 vă rugăm vizitaţi pagina REGULAMENT.

Copyright © 2017 Club SM77