Eveniment

Friday Naughty BURLESQUE Party

By Club SM77 31/05/2019 - Sambata 31 Mai

CLUB SM77 va provoaca sa ne fiti alaturi la FRIDAY NIGHT BURLESQUE PARTY in data de 31 mai 2019, incepand cu orele 22.


Dorim sa va atragem intr-o lume a extravagantei, pe care s-o impletim regeste cu minunata lume a BDSM-ului. Iesirea din cotidian, poate o masca potrivita pusa la momentul potrivit pot fi motivele pentru care uneori avem nevoie de o noua identitate provizorie.


Pentru o seara va invitam sa fiti un personaj de musical poate, in filmul fanteziilor proprii, o caricatura amuzanta care sa acopere tristetea sau sa va lasati purtati intr-un dans al intunecimii pasiunilor care va aprind imaginatia.


Va incurajam sa fiti spectatori la play-urile derulate de catre alti participanti, sa initiati, sa explorati si sa experimentati. Noi va vom indruma daca este cazul.


Scopul nostru este sa ne jucam, sa descoperim si sa ne cunoastem pe noi insine, asadar cu totii sunteti bineveniti in aceasta minunata lume a BDSM-ULUI.


Te asteptam sa traim impreuna experienta kink-ului intunecat la cele mai inalte standarde. Asa ca simte-te liber sa te joci, sa te distrezi, sa propui si sa te lasi introdus in minunata lume a BDSM-ului.


CLUBUL SM77 se adreseaza persoanelor din comunitatea BDSM din Romania si nu numai, sunteti cu totii bineveniti, conditia fiind ca inainte de inscriere sa primiti calitatea de membru.


In continuare va incurajam sa luati parte la play-urile derulate de catre alti participanti, sa initiati, sa explorati si sa experimentati. Noi va vom indruma daca este cazul.


**Pentru a afla cum puteti sa deveniti membru si sa primiti accesul la petrecerile CLUB SM77 vizitati site-ul www.clubsm77.ro

In cazul in care sunteti deja membru si doriti sa participati la Friday Naughty BURLESQUE Party va rugam sa ne trimiteti un mesaj pe fetlife.com sau pe site-ul www.clubsm77.ro. cu titlul REZERVARE Friday Naughty BURLESQUE Party - nr membru.*

In cadrul petrecerilor organizate de CLUB SM77 asteptam persoane deschise, comunicative, sanatoase la cap si la trup, care cunosc fenomentul BDSM. Ne adresam atat celor experimentati, cat si persoanelor la inceput de drum.

Garantam o atmosfera incendiara, muzica de buna calitate, spatii special destinate pentru play-uri, accesorii si jucarii la discretie. Va asteptam pusi pe distractie, socializare si, de ce nu, pe experimentat practici noi alaturi de cei care isi doresc.


Aici vei gasi un club, ca orice alt club, insa vei fi inconjurat de oameni care impartasesc acceasi pasiune pentru BDSM. Vei gasi din partea staff-ului comunicare, intelegere si indrumare..

Scopul nostru este de a ne largi orizonturile, de a ne defini placerile si de a hrani imaginatia.

Va rugam sa cititi cu maxima atentie REGULAMENTUL afisat pe site si sa-l RESPECTATI in detaliu. Sunteti liberi sa va distrati, sa initiati propriile play-uri in spatiile puse la dispozitie


Copyright © 2017 Club SM77